B massages

Concept

Branding

Véronique is integraal massagetherapeut en helpt mensen van hun fysieke en/of mentale klachten af door middel van massages. Omdat je naar je pijnpunten toe ademt is het een heel effectieve manier om eindelijk écht van je klachten af te komen.

Véronique had zoveel ideeën en wist precies hoe haar huisstijl er uit moest komen te zien, maar de bedrijfsnaam was nog niet duidelijk. Er moest in ieder geval een gouden cirkel te zien zijn, welke staat voor jouw kern/bron. Samen hebben we gebrainstormd en besloten we dat deze naam perfect paste: B. Je spreekt het uit als 'Bie', wat in het Engels 'Zijn' betekent. De B staat ook voor bewustzijn, buikgevoel, bron en balans. 

Vanuit de volgende kernwoorden: bewust, liefdevol en professioneel heb ik een brand identity ontworpen die hier heel mooi bij aansluit. De B is een kwartslag gedraaid, waardoor er een persoon lijkt te liggen op een (massage) tafel. Ook refereert deze vorm naar het Ohm teken wat veel wordt gebruikt in Oosterse tradities. Véronique ziet het als haar doel om de Oosterse en Westerse wereld meer met elkaar te verbinden en dit komt nu op een subtiele manier terug in het logo.

Freelance Visual Concept Designer Eindhoven

+31 (0)6 13 59 01 12 | hello@maudlimpens.nl

KvK: 72761504

© 2019 Maud Limpens