LetsCo - verder na letsel

Rebranding

LetsCo is dé specialist op het gebied van mentale ondersteuning, praktische onderwijshulp, her-activatie en begeleiding van kinderen en jongeren tot 25 jaar die school- of studievertraging oplopen als gevolg van letselschade.

Omdat de vorige huisstijl niet meer matchte met datgeen dat zij uitdragen, zijn we samen een rebrandingstraject gestart. Een nieuw, fris logo en alle bij-behorende communicatie uitingen heb ik gemaakt. LetsCo heeft nu weer een huisstijl die echt bij hun Brand Identity past.

www.verdernaletsel.nl

"Voor LetsCo - verder na letsel heeft Maud een nieuwe visuele identiteit gecreëerd. Een die nu goed past bij het bedrijf. De samenwerking met Maud heb ik als erg prettig ervaren. De communicatie was helder en regelmatig, resultaten die ze leverde waren snel en boven verwachting. Opvallend was dat ze direct begreep waarnaar we op zoek waren, en wist dit ook snel naar beeld te vertalen. Feedback begreep ze snel en bleef ten alle tijden kritisch naar onze wensen, zodat we beide in de juiste richting bleven werken. Met een kleine nuance weet Maud al een groot verschil te maken. Bedankt voor het mooie resultaat!" - Manon Knoop

Freelance Visual Concept Designer Eindhoven

+31 (0)6 13 59 01 12 | hello@maudlimpens.nl

KvK: 72761504

© 2019 Maud Limpens