Wat ik kan

Wie ik ben?

Ik ben Maud en ik ben Visual Concept Designer. Dit houdt in dat ik een concept, wat jij hebt of wat ik bedenk, visueel vormgeef. Dit doe ik door middel van grafische vormgeving en styling. 

Na de opleiding mediavormgever aan het SintLucas te Boxtel in 2015 te hebben volbracht, heb ik drie jaar werkervaring op gedaan bij een internationaal sieradenmerk. Vanuit hier ontdekte ik mijn passie en talent voor styling. Van kleinere objecten, zoals sieraden of eten, tot aan het herinrichten van een restaurant. Ik werk ook met liefde en plezier aan grafische vormgeving opdrachten. Mijn kracht ligt in het (re)branden van een logo en bijpassende huisstijl. Soms is er maar heel weinig nodig om een stijl neer te zetten die perfect past bij jouw Brand Identity.

Wat ik doe

Ik hou ervan te verwonderen. Mijn klanten willen hetgeen wat zij in hun hoofd gevisualiseerd zien. Door goed te luisteren en de juiste vragen te stellen heb ik al heel snel door wat er moet gebeuren. Hierdoor weet ik meteen de juiste snaar te raken met mijn ontwerpen en breng ik een idee, wat eerst alleen nog maar in iemand zijn of haar hoofd zat, echt tot leven.

Afspreken?

Ben je nieuwsgierig geworden naar wat ik voor jou kan betekenen? Neem dan contact met me op en laten we iets afspreken.

Contact

Hey!

Freelance Visual Concept Designer Eindhoven

+31 (0)6 13 59 01 12 | hello@maudlimpens.nl

KvK: 72761504

© 2019 Maud Limpens