Zorgvoorjezelf.nu

Branding

"Voor het opstarten van mijn bedrijf was ik opzoek naar iemand die mijn huisstijl, logo en visitekaartjes kon ontwerpen. Ik kwam zelf niet uit het creatieve proces hoe dit goed vorm te geven en besloot daarom om Maud haar hulp in te schakelen. Ze luisterde goed naar mijn ideeën en vroeg door. Vervolgens vertaalde ze dit naar een huisstijl die helemaal ‘mij’ is! Superfijn was dat ze meedacht en met ideeën kwam, snel op mijn mailtjes reageerde en ook eerlijk was als iets niet ging werken. Inmiddels is alles klaar en ik ben superblij met het resultaat.
Ik krijg er veel complimenten over!"

Achter Zorgvoorjezelf.nu schuilt leefstijlcoach Ilse. Voor haar nieuwe onderneming zocht zij een passende huisstijl. Zoals de bedrijfsnaam al zegt, zorgt Ilse ervoor dat jij de knop omzet en beter voor jezelf gaat zorgen. Want uiteindelijk draait het dáár allemaal om.

Ilse haar kracht is: 'de knop omzetten'. Je leven dusdanig aanpassen zodat jij de beste versie van jezelf wordt. Ze wilde graag deze 'knop' terug laten komen in het logo. Dit heb ik ontworpen door de punt te veranderen in een digitale aan-uit knop. Het speelse lettertype en kleurgebruik passen perfect bij de brand identity, welke te omschrijven is als: betrouwbaar, krachtig, zorgzaam en energiek.

www.zorgvoorjezelf.nu

Freelance Visual Concept Designer Eindhoven

+31 (0)6 13 59 01 12 | hello@maudlimpens.nl

KvK: 72761504

© 2019 Maud Limpens